Informatie over de organisatie

Alweer voor de 19e keer organiseert L&J Art Company Winterfair de Weistaar. Loes van Hees en Joke Marcus Rellum zijn hiermee in 2001 gestart. Vanaf 2014 worden zij bijgestaan door Martin Rellum en Gijs van Hees. En sinds 2016 maken ook Hanna Rentmeester en Rosanne Bakker van Ginkel deel uit van de organisatie. Een grote groep vrijwilligers helpen met de opbouw. Tijdens de winterfair zijn er Fairladies. Deze dames verwelkomen onze bezoekers en helpen ons om van iedere winterfair weer een feest te maken.

Winterfair de Weistaar: Een evenement waar 70 exposanten voor u klaarstaan met smaakvolle en sfeervol ingerichte stands. U vindt hier een grote verscheidenheid aan woon- en tuindecoraties, delicatessen, bloemwerk, brocante, kunst, antiek, kleding, mode accessoires et cetera. Daarnaast zijn er activiteiten zoals workshops, demonstraties en is er live muziek. Proef de plaatselijke lekkernijen, huisgemaakte wintergerechten en het speciale winterfair gebak in het restaurant.

Enkele Fairladies bij het maken van de bloemstukken voor in het restaurant!

Wil je op de hoogte blijven van Winterfair de Weistaar, haar standhouders, nieuws, leuke win acties? Volg ons dan op Facebook & Instagram: