Boek Signeer Sessie

Signeersessie door: Nathalie Pagie (standnr. 9)
 
Op 15 november komt Nathalie Pagie haar laatste boek "IJSENGEL" signeren in de stand van BOEK & KOEK van 11:00u tot 15:00u.
 
Signeersessie door Tessa de Gruijter  (standnr. 49, De Brink)
 
Op 15 november komst Tessa de Gruijter, auteur van het kinderboek "Jop en Jelle", tussen 10:00u en 21:00u signeren bij stand 49 in De Brink. 

 


Demonstraties

Demonstratie glasfusion sieraden door: Betty van Schendel (standnr. 14)

Betty van Schendel ontwerp en vervaardig onder de naam "Wonderlijk Glas" originele en persoonlijke glasfusion sieraden, schalen en objecten. Kleine glasjuweeltjes in de vorm van hangers, oorbellen, armbanden en ringen maar ook schalen en objecten voor binnen en buiten.

 

 

Demonstratie kralenrijgtechnieken door: Dini Eggink (standnr. 80)

Dini Eggink laat zien hoe je met deze rijg techniek bijzondere kunstwerkjes kunt maken.

 

Demonstratie Kleuranelyse en stijladvies door: Ada de Groot (12:00u podium De Brink)

Ada de Groot van Balans in Kleur, geeft advies in kleur- en stijl. Ze laat zien welke kleuren en stijl het beste bij jou passen.

 

Demonstratie porseleinschilderen door: Ina Cheddie (standnr. 66)

Ina Cheddie van Ina Art, demonstreert hoe je van eenvoudig porselein iets bijzonders maakt.

 

Demonstratie kerststukken maken door: Alice Bos (11:00u podium De Brink)

Alice Bos van De Lauwerkrans, demonstreert hoe je thuis bijzondere kerststukken kunt maken.


 

Workshops

 

Workshop Groendecoratie met als thema “Landelijk Onthaasten”

Onthaasten doe je door lekker lang te tafelen aan een sfeervol gedekte tafel. Een fraai tafelstuk draagt daaraan bij. Daarom is er iedere middag tussen 13.00h en 18.00h de mogelijkheid om een winter/kersttafelstuk te maken. U decoreert de door mij gemaakte ondergrond met natuurlijke en andere materialen. Er is keuze uit meerdere kleuren.  En fijn, het arrangement is lang houdbaar. Bovendien geef ik adviezen en tips om de creatie aan te passen. De kosten bedragen 20 a 25 euro. Afhankelijk van de materialen die u uitzoekt. Het is raadzaam om u vooraf op te geven i.v.m de ondergronden die ik vooraf moet maken.

Opgave en informatie via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Onderstaande foto geeft een beeld.. Graag tot ziens op de winterfair. 

Alice Bos

 

Workshop met krijtverf door: Colour The Past (De Brink standnr. 62)

Men gaat aan de slag op een plank hout (ong.30 cm lang) om een leuke decoratieplank te maken. Op deze manier maak je kennis met krijtverf, stencils en stempels.  De workshop kost 12,50 en duurt ongeveer 30 minuten.

Daarnaast nog een foto collage van het krijtverf wat ik verkoop evenals een foto van de stencils die men kan aanschaffen tijdens de fair.

 

Workshop groendecoraties door: Alice Bos (De Brink standnr. 58)

Iedere middag van 13:00u tot 18:00u kan er een inloop kerstworkshop in groendecoratie gevolgd worden. Voor informatie en aanmelden, Alice Bos  www.delauwerkrans.eu

 

Workshop macrame door: It’s Knot Art (De Brink standnr. 63

Macrame is hot. Probeer eens een basisworkshop en wellicht brengt het jouw misschien een nieuwe verslaving. In deze workshop macramé leer je een aantal basisknopen.

 

Workshop zeep maken door: Christane, Tuin van Maria (De Brink standnr. 65)

U kunt zelf een zeepje maken. Keuze uit kleur, geur en malletje.